Laden…

Welk hostingpakket voor WordPress? Bekijk hier de beste hosting pakketten!

Welk hostingpakket voor WordPress? Je wilt graag een mooie WordPress website gaan maken maar dan moet je eerst een domeinnaam en hosting hebben. Op deze pagina leg ik je het één en ander uit over hosting, welke is het beste en goedkoopste. Lees meer.

Welk hostingpakket voor WordPress?

Om een WordPress website te installeren heb je hosting nodig, hier komen de WordPress bestanden op te staan die zich weer koppelen aan het domeinnaam waardoor je website online komt te staan.

Je hebt verschillende soorten hosting types en je hebt verschillende soorten hosting aanbieders. Het is dus belangrijk om te weten welke hosting provider goed zijn en daarnaast ook nog goedkoop. Als je net begint met je WordPress website en je website gaat niet groter worden dan 500.000 MB ( is heel groot ) dan kan je het beste gaan voor shared hosting. Hiermee deel je een server met andere website’s, je krijgt dan je eigen gedeelte met een eigen inlog van deze server. Voor deze website gebruik ik zelf ook shared hosting omdat de website nog maar heel klein is. (ik heb dan ook het kleinste webhosting pakket en betaal slechts een paar tientjes per jaar )

Dus begin je net met je WordPress website kies dan gewoon voor de kleinste webhosting want je hebt net als ik nog niet zoveel nodig. Daarnaast kan je de schijfruimte van je server altijd vergroten als je website te groot word.

TIP VAN SITETALK.NL
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk divi themes>>
Lees meer over Divi

Aanbieder WordPress webhosting.

Er zijn duizenden aanbieders online die allemaal mooie pakketten hebben met mooie ruimtes webhosting. Bij de ene betaal je € 29,- euro per maand en bij de andere € 0,49 per maand. Er zit toch duidelijk verschil in. Bij de ene krijg je meer server ruimte bij de andere kan je 25 domeinen hosten. Ik gebruik met deze website en al ruim 10 jaar lang voor andere website’s Versio.nl 

Prima hosting, goedkoop, makkelijk en goed contact. Ik heb het kleine bronze webhosting pakket waar ik nu 8 website’s op draai, dus ook groot genoeg. (bijna vol, maar dan zet ik het simpel over naar zilver.)

Welk hostingpakket voor WordPress

Installeren WordPress Versio.nl

Niet alleen goedkoop is de hosting van Versio.nl maar je kan ook super snel WordPress installeren, een SSL certificaat instellen, email adressen aanmaken en nog veel meer. Je krijgt gewoon alles voor weinig geld.

Het installeren van een WordPress website als je hosting bij Versio.nl neemt is erg simpel, als je een domeinnaam en hosting hebt besteld, dan krijg je automatisch een mailtje met je hosting (server) gegevens. Hier kan je dan inloggen, dan klik je op het domeinnaam. Je komt dan in een het dashboard van DirectAdmin. Onderaan staat App installer, Klik op het logo van WordPress en installeer de WordPress website. Simpeler kan het niet. Op deze pagina leg je ik je nog meer uit over het installeren van je eerste WordPress website en het instellen daarvan.

WordPress hosting.

Sommige providers bieden ook WordPress Hosting aan, dit is speciale webhosting voor WordPress Website’s. Dit om het wat makkelijker te maken om een WordPress website te installeren. Vaak zit hier ook een domeinnaam aan vast en een SSL certificaat. Eigenlijk alles in één hosting voor als je een WordPress website wilt gaan maken. Hieronder een mooi overzicht van een aantal aanbieders:

WordPress Hosting Kosten per maand
Versio.nl € 4,99
Neostrada € 0,85
Transip € 5,00
Vimexx € 0,45
One.com € 1,50
Aan de prijzen in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

WordPress hosting Versio.nl

Welk hostingpakket voor WordPress

Tot slot.

Tot zover dit artikel “Welk hostingpakket voor WordPress” Natuurlijk zijn er nog veel meer goede en goedkope WordPress hosting providers, maar ik werk natuurlijk al jaren met Versio.nl en ben eerlijk gezegd nog nooit overgestapt naar een andere aanbieder. Daar valt dan ook weinig over te vertellen. Af en toe lees ik ook klachten over versio.nl, maar gelukkig heb ik dit nog nooit mee gemaakt. En heb je een klein probleem dan kan je bellen of chatten met een medewerker. Na een hoop research naar andere hosting providers zijn de bovenstaande aanbieders ook prima.

Bedankt voor het lezen. Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dat onderaan deze pagina.

TIP VAN SITETALK.NL
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk divi themes>>
Lees meer over Divi
Deel dit bericht:

Geef een reactie