Laden…

Webdesign Etten-leur? Bekijk de mogelijkheden met WordPress!

Webdesign Etten-leur? Waarschijnlijk ben je op zoek naar een goede webdesigner uit Etten-leur. Maar waarom maak je zelf geen website? WordPress is het ideale CMS om goedkoop een super mooie website te maken. Je kan het zo professioneel maken als je zelf wilt. Wist je dat 30% van de website’s wereldwijd is gemaakt met WordPress! Waarom? Omdat het makkelijk is, GRATIS is en omdat je er alles mee kan. Wil je een webshop dan kan je gewoon een professionele webshop maken.

webdesign Etten-leurWebdesign Etten-leur? Doe het lekker zelf!

Natuurlijk wil ik je helpen maar op deze pagina leg ik je alles uit hoe je een WordPress website moet maken. Ik snap ook wel dat als je ondernemer bent dat je je tijd hard nodig hebt om te ondernemen. Maar als ondernemer weet jij ook het meeste van je bedrijf en zit er waarschijnlijk al in je hoofd hoe je website er uit moet zien en wat voor werk je website moet doen.

Waarom dan niet een avondje thuis, deze pagina doorlezen en beginnen aan een nieuwe website.

Ook de kosten zullen erg goedkoop zijn, een professionele WordPress website met eigen design kost al gauw een paar duizend euro. Daarnaast heb je vaak onderhoud wat je ook geld gaat kosten. Wil je iets veranderen aan de website dan moet je hier ook voor betalen. Zo rond de 50 – 60 euro per uur.

Als je eenmaal weet hoe WordPress werkt kan je dit allemaal zelf.

WordPress is helemaal GRATIS.

Deze website is gemaakt met WordPress en kost me helemaal niks, ook de plugins en het design is helemaal gratis. Het enigste wat geld kost en wat los staat van de software van WordPress is het domeinnaam en de hosting waar je de software op installeert. Totaal € 15,- euro per jaar.

Als je WordPress wilt gebruiken heb je dus een domeinnaam en hosting nodig, tegenwoordig heeft bijna elke hosting provider WordPress hosting. Dit betekent dat je dus snel een domeinnaam en WordPress hosting kan bestellen en direct met 1 klik op de knop WordPress kan installeren. Het begin is gemaakt en er staat nu een lelijke website online.

Gelukkig kan je van deze lelijke website een super mooie website maken. Er zijn duizenden designs (thema’s) die je gratis kan downloaden als je eenmaal WordPress hebt geïnstalleerd. Deze kan je downloaden in het admin gedeelte van je website. Maar dat leg ik je allemaal hier uit.

Een professioneel WordPress Design.

webdesign Etten-leur

Naast de duizenden gratis designs of gratis plugins kan je ook kiezen voor een eigen design. Dit kan je doen met het Divi thema. Met Divi kan je super simpel een eigen design maken. Ook kan je als je Divi wilt gaan gebruiken, gebruik maken van hun 110 professionele designs. Deze kan je dan ook weer aanpassen. Hoe Divi precies werkt kan je hier lezen.

internet marketing Etten-leur

Dus als je opzoek bent naar een goede webdesigner in Etten-leur probeer het dan eerst zelf. Als je WordPress eenmaal door hebt kan je zelf de mooiste website maken voor eigen onderneming.

Deel dit bericht: