Laden…

Waar vind je WordPress thema’s?

Waar vind je WordPress thema’s? Als je net met WordPress begint wil je natuurlijk wel een mooi design. Misschien worden bezoekers wel nieuwe klanten dus het moet er natuurlijk wel mooi en professioneel uit zien. Dus opzoek naar een mooi nieuw thema. Je hebt drie verschillende soorten thema’s. De gratis thema’s, de premium thema’s waar je ook voor moet betalen ( 30-60 dollar. ) of een maak gewoon je eigen design. Op deze pagina laat ik je zien waar je WordPress thema’s kan vinden. Lees verder.

Waar vind je WordPress thema’s?

Gratis WordPress Thema’s

Laten we beginnen met de gratis thema, want dit zijn er duizenden en er zitten echt mooie professionele designs bij. Om deze te vinden kan je Google-en naar de beste GRATIS WordPress themas. Er zijn ook duizenden website die laten zien wat de beste gratis thema’s zijn voor WordPress. Maar zoals ik het doe is gewoon lekker zelf opzoek gaan naar het beste thema gewoon in het admin gedeelte van je website.

Klik gewoon in het admin gedeelte van je WordPress website op Weergave -> Thema’s -> nieuwe toevoegen. Je krijgt nu een heel overzicht met alle GRATIS WordPress thema’s. Het thema wat ik op dit moment gebruik is ook een gratis thema die ook jij zo kan downloaden. Ik vind dit gewoon een makkelijk thema die precies past bij mijn website. (thema naam: Rocked)

Waar vind je WordPress thema’s

Ik klik altijd op populair om de mooiste Thema’s te bekijken. Zit er een mooi thema bij voor jouw website klik dan op installeren en activeren. Je website toont nu het nieuwe thema. Soms kan je ook demo’s importeren en deze aanpassen. Bij Weergave -> Customizer kan je het thema nog aanpassen. Nieuw logo, andere kleuren, mooie slider etc.

TIP VAN SITETALK.NL
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk divi themes>>
Lees meer over Divi

Premium WordPress Thema’s

Dan krijgen we premium thema’s, dit zijn thema’s gemaakt door professionele designers je krijgt hier net even iets meer dan bij een gratis thema. Allereerst een mooi design die past bij jou website. Daarnaast nog veel meer opties die verschillen per thema. Je moet hier wel voor betalen maar is erg goedkoop. Je betaald ongeveer tussen de $ 30,- en $ 70,- dollar per thema. Maar dan heb je wel een professioneel design.

Zelfs sommige professionele webdesigners gebruiken dit voor klanten. (niet allemaal natuurlijk)

Op Themeforest.net vind je duizenden mooie professionele WordPress thema’s. Bekijk ze allemaal. Heb je een mooi thema gevonden die precies past bij je bedrijf, dan kan je deze bestellen en meteen downloaden. Je kan dit bestand ook gelijk uploaden door naar je admin te gaan, dan weergave -> thema’s -> nieuwe toevoegen -> thema uploaden.

Zelf een WordPress design maken.

Een aantal jaar geleden kon niet iedereen zomaar een professioneel WordPress thema maken. Je moest toen verstand hebben van PHP codes en niet iedereen kan dit natuurlijk.

Divi WordPress Theme

Tegenwoordig hebben we DIVI  waar je zeer mooi design kan maken. Ook professionele webdesign bureau’s gebruiken divi voor hun klanten. Divi is het meest gedownloade theme wereldwijd. Hoe het werkt kan je hier lezen want ik heb een mooi review pagina gemaakt over DIVI.

Tot slot.

Zo zie je maar dat er genoeg keuze is om van jou website een super mooie professionele website te maken. Als je net begint met WordPress zou ik kiezen voor een gratis thema en als je er meer verstand van krijgt overgaan naar DIVI. Divi is het meest gedownload thema van de wereld, hiermee kan je dus een eigen design maken voor je website maar als je Divi besteld heb je ook genoeg keuze uit hun assortiment met kant en klare WordPress thema’s die je dan gewoon kan downloaden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina.

TIP VAN SITETALK.NL
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk divi themes>>
Lees meer over Divi
Deel dit bericht:

Geef een reactie