Laden…

“Over Auteur” Box weergeven op je WordPress website!

“Over Auteur” Box weergeven op je WordPress website! Je ziet het vaak op blog website’s een auteur box. Deze staat vaak onderaan een blog bericht soms ook bovenaan of in de widgets sidebar. Onderaan deze pagina zie je ook mijn auteur box. Hier staat vaak de naam van de auteur van deze pagina met wat extra gegevens over wie je bent en wat je doet. Maar ook je website, je Facebook pagina, je Linkedin of andere social media kan je hierin zetten. Het is dus gewoon een informatie box over de auteur. Als je meerdere auteurs hebt die ook af en toe een bericht plaatsten kan je voor iedereen een aparte box maken. Hun auteur box wordt dan automatisch geplaatst als ze een bericht schrijven. (als ze aparte inloggegevens hebben.)

Hieronder mijn auteur box.

“Over Auteur” Box weergeven op je WordPress website!

Nu je weet wat een auteur box en waarvoor het dient wil je misschien zelf ook wel een auteur box op je WordPress website. De plugin die ik gebruik is Simple Author Box.  Het is een super simple en uitgebreide plugin. Download de plugin bij nieuwe plugin in het admin gedeelte van je WordPress website. Als je de plugin hebt gedownload en hebt geactiveerd dan staat er in het menu van de admin onderaan een nieuwe menu knop met Simple Author. Als je hier op klikt kan je zelf een mooie auteur box maken. Je kan de kleuren veranderen, je Facebook toevoegen of andere sociaal media. Je moet natuurlijk wel even bij gebruikers een mooi profiel maken met een een beetje tekst een mooi foto en natuurlijk al je links naar social media. Als dit klaar is klik je op opslaan.

Over Auteur Box weergeven op je WordPress website

 

Je hebt nu deze plugin gedownload en geactiveerd en een mooi profiel aangemaakt. Als dit allemaal goed is gegaan staat nu onder elk bericht wat je hebt geschreven een mooie auteur box. Vind je het nog niet mooi genoeg dan kan je dit weer makkelijk aanpassen.

TIP VAN SITETALK.NL
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
De mooiste Divi themes >>
Lees meer over Divi

Tot slot.

Natuurlijk zijn er nog veel meer van dit soort plugins, ik gebruik deze zelf graag omdat deze simpel is gewoon netjes. Ik hoop dat je wat hebt aan dit artikel. Als je wilt reageren op dit artikel kan dat onderaan deze pagina. Heb je hulp nodig dan kan je natuurlijk je vraag stellen in onze WordPress helpdesk.

Lees ook: Alle plugin die ik tot nu toe gebruik. (tot december 2019) 

Deel dit bericht:

Geef een reactie