Laden…

Hoe plaats je een Facebook like box in de sidebar? Zo gedaan!

Hoe plaats je een Facebook like box in de sidebar? Je hebt een super leuke Facebook pagina, en waarschijnlijk staat op je Facebook pagina ook een link naar je website. Nu is het natuurlijk ook leuk als je link naar Facebook op je website komt te staan middels een like box. Het mooie van een like box is dat je bezoekers op je website gelijk je Facebook pagina kunnen liken.  Op deze pagina een handige plugin waarmee je een mooie like box in je sidebar kan zetten.

TIP VAN SITETALK.NL
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
De mooiste Divi themes >>
Lees meer over Divi

Hoe plaats je een Facebook like box in de sidebar?

Het is ontzettend simpel om een like box in je widget sidebar te plaatsen, hiervoor moet je alleen even de plugin WPAdvanced Facebook Like Box downloaden. Hiervoor ga je naar je admin van je website, klikt op plugins- > nieuwe plugin en dan zoeken naar WPAdvanced Facebook Like Box, deze even installeren en activeren. Als je nu naar instellingen gaat en dan FB like box krijg je de onderstaande afbeelding te zien. Ik heb deze al ingevuld dit kan je dus ook doen met jou gegevens.  Je kan kan met deze plugin ook nog een Facebook like box maken voor onder een bericht of als popup. Ik gebruik alleen maar de widget sidebar.

Hoe plaats je een Facebook like box in de sidebar

Facebook like box in de sidebar van je website.

Als je het bovenste hebt gedaan en hebt opgeslagen, dan ga nu naar weergave -> Widgets.  Hier zie je ergens de widget Facebook Like Box staan, deze sleep je naar je sidebar, header of footer. Dat was het, je Facebook like box staat nu online en iedereen die bezoekt kan nu je Facebook pagina zien en liken. Het leuke van meer likes is dat je deze mensen altijd weer terug kunt sturen naar je website als je iets nieuws te melden hebt.

Hoe plaats je een Facebook like box in de sidebar

Tot slot.

Zo zie je maar, een Facebook like box in je sidebar zetten is super simpel. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke plugins om je website flink uit te breiden. Welke ik gebruik voor deze website lees je op deze pagina.

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. Bedankt voor het lezen. 

Deel dit bericht:

Geef een reactie