Laden…

Geld verdienen met een eigen blog? Lees hier hoe!

Geld verdienen met een eigen blog? Je ziet het regelmatig voorbijkomen: Mensen die beweren dat ze met hun WordPress website veel geld verdienen. Soms tot wel duizenden euro’s per maand. Is dit een fabel of kan het echt? Ik ga het op deze pagina allemaal uitleggen. Maar ik kan je nu al verklappen dat dit echt kan!! Lees daarom snel verder…

Geld verdienen met een eigen blog. Realiteit of fabel?

Inmiddels ben ik al lang genoeg bezig met geld verdienen via internet en het maken van WordPress websites dat ik geregeld ook websites tegenkom waarop de eigenaren beloven dat veel je geld kan verdienen met internet. Ik zou jou adviseren: Geloof 99% van al deze verhalen niet. Zeker niet als ze je beloven dat je binnen een maand al duizenden euro’s kan verdienen. Deze verhalen zijn daarom te mooi om waar te zijn.

Wat wel waar is, is dat je geld kan verdienen met een WordPress blog c.q. website. Wel moet je hier natuurlijk je best voor doen. Niets gaat immers vanzelf. Hoe werkt dit dan?

Geld verdienen met bloggenHoe geld verdienen met een eigen blog?

Het maakt niet uit wat je doet! Als je duizenden mensen kan bereiken, dan kan je geld verdienen. Zo werkt het ook met een eigen blog. Het belangrijkste wat je moet doen is weten waar je over wilt gaan bloggen én volhouden met het schrijven van interessante blogs. Plaats minimaal 1 x per week een leuk artikel op je website waarmee je de lezers boeit.

Als voorbeeld neem ik graag een reisblog. Stel, je bent gek op reizen en wilt daarover graag iets vertellen op jouw WordPress blog. Wekelijks artikelen schrijven en ik garandeer jou: De website/blog zal op termijn steeds beter gevonden worden in Google. Na een paar maanden krijg je waarschijnlijk  bezoekers op jouw website die, net als jij, ook geïnteresseerd zijn in reizen. Jij zet een paar affiliate links op je website die linken naar een reisorganisatie, en je kan geld verdienen aan de bezoekers die je doorstuurt naar deze aanbieder als ze een reis boeken.

Dit is natuurlijk een beetje simplistisch uitgelegd, maar zo werkt het in de praktijk wel degelijk.

 

GELD VERDIENEN MET JOUW WORDPRESS WEBSITE?

Volg de video cursus van Internet succes gids: Leer een WordPress website
maken als een pro. En hoe je daar vervolgens bakken met geld mee kan verdienen!

 

JA DAT WIL IK OOK! >>

Wat zijn affiliate links nou weer?

In de bovenstaande tekst schreef ik iets over affiliate links. Dit zijn speciale links die je kan aanmaken bij een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk is in feite niets anders dan een groot netwerk waarop webshop’s en bedrijven zich kunnen aanmelden. Neem bijvoorbeeld een bedrijf zoals Vliegtickets.nl. Deze adverteerder sluit zich aan bij TradeTracker en stelt banners en tekstlinks beschikbaar voor affiliates. Jij kan deze tekstlinks (affiliate links) en banners op jouw website plaatsen. Bij iedere bezoekers die via jouw unieke link of banner een reis boekt, ontvang je een x % commissie. Ook het affiliate netwerk zelf krijgt een commissie van, in dit geval, Vliegtickets.nl uitbetaald.

Of neem Trivago, een bekende reisorganisatie die zich ook bij diverse affiliate netwerken heeft ingeschreven. Jij schrijft een blog over reizen dus je kan mooi Trivago promoten. Je gaat naar het affiliate netwerk voor een unieke affiliate link die je kan gaan promoten op je website. Aan elke bezoeker die via deze unieke affiliate link een reis boekt, verdien je een x percentage. Vooral met reizen kan je een hoop verdienen omdat de commissies soms wel oplopen tot 8% van het besteedde bedrag! Stel iemand boekt een reis voor € 1000,-, dan houd jij daar maar liefst € 80,- aan over. Het spreekt voor zich dat de vergoedingen enorm kunnen oplopen naarmate je meer bezoekers op je website krijgt….

Pff moeilijk he, misschien is deze video cursus wat voor jou. Deze cursus heb ik ook gedaan en is echt een aanrader. (absoluut geen spam)

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Allereerst beginnen met na te denken waar je over wilt schrijven. Dit kan echt van alles alles zijn. Het is een voordeel als je schrijft over onderwerpen die jou interesseren….
 • Heb je iets uitgekozen waar je veel over weet, waar je verstand van hebt? Ga dan eens kijken of er een goede domeinnaam vrij is die je kan registeren. Registreer je domeinnaam bijvoorbeeld bij TransIP of bij Neostrada.
 • Dan heb je hosting nodig want je moet toch een WordPress website nodig. (Lees hier hoe je een domeinnaam en hosting moet bestellen en hoe je een WordPress website/blog moet maken.)
 • Een product uitzoeken die je wilt gaan promoten is eigenlijk nog niet zo belangrijk, want je hebt geen bezoekers. Wat je nu moet gaan doen is schrijven tot je erbij neervalt en het belangrijkste is dat je volhoudt. Het kan maanden duren voordat je echt bezoekers gaat krijgen….. Geef niet op, de bezoekers komen er echt wel.
 • Heb je eenmaal een aantal bezoekers per dag op je website, dan moet je gaan kijken welke producten je kan promoten die passen bij je onderwerp. Je kan op het affiliate netwerk Tradetracker, Daisycon of Paypro voor leuke producten.
 • Eenmaal een product of een aantal producten gevonden en heb je je aangemeld om deze te promoten dan kan je nu de affiliate links en mooie banners gaan plaatsten op je website.
 • Als laatste en het belangrijkste, doorgaan met schrijven. Hoe meer je schrijft hoe meer bezoekers je gaat krijgen en hoe meer je gaat verdienen. Stel een doel dat je bijvoorbeeld over een jaar € 500,- per maand wilt verdienen.

Dit is het dan, en dit is dan ook weer in het kort. Maar je vraag of je geld kan verdienen met een eigen website of blog is nu beantwoord.

Video cursus Geld verdienen met een eigen blog.

Het is natuurlijk nog ingewikkelder dan wat hierboven staat maar het is wel de basis. Het zou natuurlijk een stukje makkelijker zijn als je middels een video precies kan nadoen wat die persoon (die al duizenden euro’s verdient met zijn website’s) kan nadoen.

Dan heb ik goed nieuws voor want deze cursus bestaat echt en vele duizenden zijn je al voor gegaan en ruim de helft daarvan verdient nu geld met zijn of haar WordPress website.

De video cursus waar ik het hierboven over heb is de cursus van Jacko Meijaard eigenaar van Internet Succes Gids. Hij is de persoon waar ik jaren geleden van heb geleerd hoe ik een WordPress website kan maken. Jacko is iemand met meer affiliate website en die al duizenden euro’s per maand verdient met zijn website’s. Hier heeft hij dan jaren hard voor gewerkt maar wat hij bereikt heeft kunnen wij ook want met zijn video cursus Affiliate marketing revolutie ga je echt alles leren. Tot je echt geld verdient met de je eigen website/blog.

Ja als je naar zijn website gaat zie het eruit als een spam website, maar dat is het absoluut niet. Als je lid wordt voor maar € 47,- krijg je onbeperkt toegang tot al zijn video’s, dat niet alleen je wordt ook automatisch lid van een zeer actief forum met alle Internet succes gids leden.

Geloof me maar: Deze cursus is echt! Jacko stond zelf in het AD.nl met zijn verhaal over online ondernemen. Zie afbeelding hieronder (klik op de afbeelding voor het hele artikel).

Geld verdienen met een eigen blog

 

Jacko is zelf ook actief op het forum, dus als je vragen hebt staat hij ook altijd klaar voor je net als alle andere mensen die al succesvol zijn met hun website.

GELD VERDIENEN MET JE WORDPRESS WEBSITE!

Volg de video cursus van Internet succes gids: Leer een WordPress website
maken als een pro én hoe je er veel geld mee kan verdienen!
JA DAT WIL IK OOK! >>

Wat ga je leren met deze video cursus?

Alles wat je moet weten als je geld wilt verdienen met affiliate marketing. Als je lid wordt van de Affiliate marketing revolutie ontvang je levenslang toegang tot de dashboard met daar 79 video’s die je precies moet volgen. Je kan Jacko gewoon nadoen.

Je leert echt alles:

 • Introductie affiliate marketing.
 • Product uitzoeken.
 • Domeinnaam en Hosting registreren.
 • WordPress website maken.
 • Gratis bezoekers krijgen.
 • En er zo veel mogelijk geld mee verdienen.

En nog veel meer….

Dashboard Affiliate marketing revolutie.

Hieronder een screenshot van mijn account en een screenshot van het forum met alle leden.

Geld verdienen met een eigen blog

Het forum van Internet Succes gids met succes verhalen en veel heel veel advies.

forum internet succes gids

Hoeveel geld kun je verdienen met bloggen?

The sky is the limit… Je kan ontzettend veel verdienen met een eigen website of blog. Dit ligt uiteindelijk helemaal aan jouw inzet en de uren die je erin kan steken. Je kan één grote website maken of 10 kleine. Let wel op dat dit enorm veel werk is en dat je niet zomaar even geld verdient. Soms hoor ik op het forum bedragen voorbij komen waardoor ze hun baan opzeggen en fulltime gaan bloggen. Ook lees ik vaak op het forum dat je pas geld gaat verdienen na 3 maanden tot een half jaar actief te zijn met je website.

Je eerste commissie is altijd het moeilijkst, je wil misschien wel opgeven of het duurt te lang maar als je je eerste commissie ontvangt ga je deze nooit vergeten en weet je ook dat als je één keer commissie kan ontvangen kan het ook 10x of zelfs 100x per maand.

Samengevat:

Kan je geld verdienen met een eigen blog? Het antwoord is: JA! Natuurlijk kan je geld verdienen met je blog, je moet alleen de juiste doelgroep bereiken en dus bezoekers op je website zien te krijgen. En nee:  Met een doorsnee, simpele website verdien je echt geen duizenden euro’s per maand na een paar weken of maanden bloggen. Je moet er echt voor werken. Het is wel mogelijk om dit te verdienen als je al een jaar actief bezig bent met je website.

Dus heb je in de avond uurtjes 1-2 uurtjes vrij, ga dan snel deze cursus volgen en verdien geld met je eigen blog. Het kan echt!

Leuk feitje: Met dit verdien model wint alleen de aanhouder, 60% van de mensen die aan affiliate marketing willen gaan doen haken naar een paar weken af omdat ze nog geen resultaat hebben. Let op alleen de aanhouder wint. Je moet dus flink wat geduld hebben.

GELD VERDIENEN MET JE WORDPRESS WEBSITE

Volg de video cursus van internet succes gids, leer een WordPress website
maken en tevens hoe je daar bakken met geld mee kan verdienen!
JA DAT WIL IK OOK! >>


Wat is jouw ervaring met deze cursus? Reageer hieronder!

 

Lees ook mijn Bol Masterclass Review

Deel dit bericht:

Geef een reactie