Laden…

Geld verdienen met een eigen blog? Lees hier hoe!

Geld verdienen met een eigen blog? Je ziet het regelmatig voorbij komen mensen die beweren dat ze met hun WordPress website geld verdienen. Soms wel duizenden euro’s. Is dit een fabel of kan het echt? Ik ga het op deze pagina allemaal uitleggen. Maar ik kan je nu al verklappen dat dit echt kan!! Lees verder…

Geld verdienen met een eigen blog. Realiteit of fabel?

Inmiddels ben ik al lang genoeg bezig met internet en het maken van WordPress website’s dat ik geregeld ook website’s tegen kom die je beloven dat je geld kan verdienen met internet. Ik zou je zeggen geloof 99% van al deze verhalen niet. Zeker niet als ze je beloven dat je binnen een maand al duizenden euro’s kan verdienen.

Wat wel waar is is dat je geld kan verdienen met een WordPress blog/website maar hier moet je heel hard voor werken. Hoe werkt dit dan?

Geld verdienen met bloggenHoe geld verdienen met een eigen Blog.

Het maakt niet uit wat je doet als je duizenden mensen kan bereiken kan je geld verdienen. Zo werkt het precies hetzelfde met een eigen blog. Het belangrijkste wat je moet doen is weten waar je over wilt gaan bloggen en volhouden om elke week minstens één artikel te schrijven op je blog.

Als voorbeeld neem ik nu een reisblog. Je bent gek op reizen en wilt graag wat vertellen op je WordPress blog. Wekelijks artikelen schrijven en je website/blog gaat stijgen in Google. Na een paar maanden heb je waarschijnlijk ook bezoekers die net als jij ook geïnteresseerd zijn in reizen. Jij zet een paar affiliate links op je website die linken naar een reisorganisatie en je kan geld verdienen met iedere bezoeker die je doorstuurt naar deze reisorganisatie.

Dit is natuurlijk maar even in het kort uitgelegd maar zo werkt het wel.

TIP VAN SITETALK.NL
GELD VERDIENEN MET JE WORDPRESS WEBSITE
Volg de video cursus van internet succes gids, leer een WordPress website
maken en hoe je er bakken met geld mee kan verdienen!
JA DAT WIL IK OOK! >>

Wat is affiliate links nou weer?

Ik zie je deze vraag al stellen, in het bovenstaande artikel zei ik wat over affiliate links. Dit zijn speciale links die je krijgt van een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk in een groot netwerk met aangesloten webshop’s, of bedrijven met diensten. Deze bedrijven zijn lid geworden van het affiliate netwerk omdat ze graag meer bezoekers willen op hun website en daardoor meer omzet krijgen. Hier willen de bedrijven natuurlijk ook wel voor betalen. Jij als blogger kan lid worden van het affiliate netwerk om deze bedrijven te promoten en hier geld mee te verdienen.

Bijv. Trivago de reisorganisatie is ook lid van een affiliate netwerk, jij schrijft een blog over reizen dus je kan mooi Trivago promoten. Je gaat naar het affiliate netwerk voor een unieke affiliate link die je kan gaan promoten op je website. Elke bezoeker die via die link een reis boekt verdien je automatisch geld. Dit geld staat dan in je account van het affiliate netwerk en kan je uitbetalen. Vooral met reizen kan je een hoop verdienen omdat de commissie soms wel 8%, Dit betekent dat je dus als iemand een reis boekt voor € 1000,- jij € 80,- verdient. (dat kan erg hoog oplopen als je een hoop bezoekers hebt op je blog. )

Pff moeilijk he, misschien is deze video cursus wat voor jou. Deze cursus heb ik ook gedaan en is echt een aanrader. (absoluut geen spam)

Wat heb je hiervoor nodig.

 • Allereerst beginnen met na te denken waar je over wilt schrijven. Kan echt alles zijn maar het leukste is natuurlijk wat jij leuk vind of wat je hobby’s zijn.
 • Heb je iets uitgekozen waar je veel over kan schrijven ga dan eens kijken naar een goed domeinnaam. (tip hou het domeinnaam gerelateerd aan het onderwerp waar je over gaat schrijven.)
 • Dan heb je hosting nodig want je moet toch een WordPress website nodig. (Lees hier hoe je een domeinnaam en hosting moet bestellen en hoe je een WordPress website/blog moet maken.)
 • Een product uitzoeken die je wilt gaan promoten is eigenlijk nog niet zo belangrijk want je hebt geen bezoekers. Wat je nu moet gaan doen is schrijven tot je erbij neervalt en het belangrijkste is dat je vol houdt. Het kan maanden duren voordat je echt bezoekers gaat krijgen.
 • Heb je eenmaal een aantal bezoekers per dag dan moet je gaan kijken welke producten je kan promoten die passen bij je onderwerp. Je kan op het affiliate netwerk Tradetracker, Daisycon of Paypro voor leuke producten.
 • Eenmaal een product of een aantal producten gevonden en heb je je aangemeld om deze te promoten dan kan je nu de affiliate links en mooie banners gaan plaatsten op je website.
 • Als laatste en het belangrijkste, doorgaan met schrijven. Hoe meer je schrijft hoe meer bezoekers je gaat krijgen en hoe meer je gaat verdienen. Stel een doel dat je bijvoorbeeld over een jaar € 500,- per maand wilt verdienen.

Dit is het dan, en dit is dan ook weer in het kort. Maar je vraag of je geld kan verdienen met een eigen website of blog is nu beantwoord.

Video cursus Geld verdienen met een eigen blog.

Het is natuurlijk nog ingewikkelder dan wat hierboven staat maar het is wel de basis. Het zou natuurlijk een stukje makkelijker zijn als je middels een video precies kan nadoen wat die persoon (die al duizenden euro’s verdient met zijn website’s) kan nadoen.

Dan heb ik goed nieuws voor want deze cursus bestaat echt en vele duizenden zijn je al voor gegaan en ruim de helft daarvan verdient nu geld met zijn of haar WordPress website.

De video cursus waar ik het hierboven over heb is de cursus van Jacko Meijaard eigenaar van Internet Succes Gids. Hij is de persoon waar ik jaren geleden van heb geleerd hoe ik een WordPress website kan maken. Jacko is iemand met meer affiliate website en die al duizenden euro’s per maand verdient met zijn website’s. Hier heeft hij dan jaren hard voor gewerkt maar wat hij bereikt heeft kunnen wij ook want met zijn video cursus Affiliate marketing revolutie ga je echt alles leren. Tot je echt geld verdient met de je eigen website/blog.

Ja als je naar zijn website gaat zie het eruit als een spam website, maar dat is het absoluut niet. Als je lid wordt voor maar € 47,- krijg je onbeperkt toegang tot al zijn video’s, dat niet alleen je wordt ook automatisch lid van een zeer actief forum met alle Internet succes gids leden.

Geloof me maar deze cursus is echt! Jacko stond zelf in het AD.nl met zijn verhaal over online ondernemen. Zie afbeelding hieronder. (klik op de afbeelding voor het hele artikel. )

Geld verdienen met een eigen blog

 

Jacko is zelf ook actief op het forum, dus als je vragen hebt staat hij ook altijd klaar voor je net als alle andere mensen die al succesvol zijn met hun website.

TIP VAN SITETALK.NL
GELD VERDIENEN MET JE WORDPRESS WEBSITE
Volg de video cursus van internet succes gids, leer een WordPress website
maken en hoe je er bakken met geld mee kan verdienen!
JA DAT WIL IK OOK! >>

Wat ga je leren met deze video cursus.

Alles wat je moet weten als je geld wilt verdienen met Affiliate marketing. Als je lid wordt van de Affiliate marketing revolutie ontvang je levenslang toegang tot de dashboard met daar 79 video’s die je precies moet volgen. Je kan Jacko gewoon nadoen.

Je leert echt alles:

 • Introductie affiliate marketing.
 • Product uitzoeken.
 • Domeinnaam en Hosting registreren.
 • WordPress website maken.
 • Gratis bezoekers krijgen.
 • En er zo veel mogelijk geld mee verdienen.

En nog veel meer….

Dashboard Affiliate marketing revolutie.

Hieronder een screenshot van mijn account en een screenshot van het forum met alle leden.

Geld verdienen met een eigen blog

Het forum van Internet Succes gids met succes verhalen en veel heel veel advies.

forum internet succes gids

Hoeveel geld verdienen met bloggen?

The sky is the limit, je kan ontzettend veel verdienen met een eigen website of blog. Dit is helemaal aan jou. Je kan één grote website maken of 10 kleine. Let wel op dat dit enorm veel werk is en dat je niet zomaar even geld verdient. Soms hoor ik op het forum bedragen voorbij komen waardoor ze hun baan opzeggen en fulltime gaan bloggen. Ook lees ik vaak op het forum dat je pas geld gaat verdienen na 3 maanden actief te zijn met je website.

Je eerste commissie is altijd het moeilijkst, je wil misschien wel opgeven of het duurt te lang maar als je je eerste commissie ontvangt ga je deze nooit vergeten en weet je ook dat als je één keer commissie kan ontvangen kan het ook 10x of zelfs 100x per maand.

Tot slot.

Kan je Geld verdienen met een eigen blog? Het antwoord is ja, natuurlijk kan je geld verdienen met je blog, je moet alleen gerichte bezoekers hebben en de juiste affiliate links. En nee je kan hier echt geen duizenden euro’s mee verdienen binnen een maand. Je moet er echt voor werken. Het is wel mogelijk om dit te verdienen als je al een jaar actief bezig bent met je website.

Dus heb je in de avond uurtjes 1-2 uurtjes vrij, ga dan snel deze cursus volgen en verdien geld met je eigen blog. Het kan echt!!

Leuk feitje: Met dit verdien model wint alleen de aanhouder, 60% van de mensen die aan affiliate marketing willen gaan doen haken naar een paar weken af omdat ze nog geen resultaat hebben. Let op alleen de aanhouder wint. Je moet dus flink wat geduld hebben.

TIP VAN SITETALK.NL
GELD VERDIENEN MET JE WORDPRESS WEBSITE
Volg de video cursus van internet succes gids, leer een WordPress website
maken en hoe je er bakken met geld mee kan verdienen!
JA DAT WIL IK OOK! >>

Wil je graag reageren op dit artikel, dan kan dit onderaan deze pagina. (wat is jouw ervaring met deze cursus)

Lees ook mijn Bol Masterclass Review

Deel dit bericht:

Geef een reactie