Laden…

Cursus website maken met WordPress! Bekijk nu deze video cursus

Cursus website maken met WordPress? Je kan met WordPress ontzettend mooie website maken maar toch is er een hoop dat je moet leren! Ferdy Korpershoek is dé man waarvan je alles kan leren betreft WordPress. Hij is internationaal één van de grootste met maar liefst meer dan 100.000 abonnees op zijn Youtube kanaal en video’s die al bijna een miljoen keer zijn bekeken. Daarom heb ik er ook voor gekozen om zijn WordPress video cursus aan jou te laten zien en te behandelen.

Cursus website maken met WordPress

 

Cursus website maken met WordPress?

Op deze pagina leg ik je de basis uit over het maken van een WordPress website, maar nog veel beter is deze video Cursus van Ferdy Korpershoek. Deze cursus heb ik zelf aangeschaft niet omdat ik nog veel moet leren over WordPress maar puur om een review te schrijven voor deze website. En ik moet zeggen dat je echt een hele hoop gaat leren met deze cursus. Binnen no-time heb jij een professionele WordPress website voor je bedrijf of hobby. Als je liever een webshop wilt maken dan kan je deze cursus ook prima volgen want je leert ook werken met Woocommerce.

Onze tip: Divi theme & Divi Builder

Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar.

De mooiste Divi themes >>

Lees meer over Divi

 

Wat ga je precies leren?

Om te starten met deze cursus heb je geen technische kennis nodig, de cursus is voor iedereen die een WordPress website wilt. Met deze cursus krijg je negen uur hoge kwaliteit video’s te zien waarmee je gemakkelijk en snel leert hoe je een website moet maken. Je hebt onbeperkt toegang mocht de cursus uitgebreid worden dan heb je ook meteen toegang tot de nieuwe content.

Inhoud WordPress cursus:

  1. De introductie van deze cursus
  2. Een domeinnaam en webhosting registreren daarna WordPress installeren
  3. Je website instellen
  4. Je eerste pagina maken en content schrijven.
  5. De juiste WordPress plugins installeren
  6. Hoe je een webshop maakt met WordPress (WooCommerce
  7. Wat je kan doen aan zoekmachine optimalisatie (SEO)
  8. Google analytics toevoegen.
  9. Een super mooi design maken met diverse gratis tools

 

Je leert dus hoe je WordPress moet installeren en hoe je je website verder kan ontwikkelen. Hoe je artikelen en pagina’s kan maken en deze kan vullen met content, afbeeldingen en video’s.  Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je aan gratis bezoekers kan komen met je website. (SEO)

video cursus wordpress

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is voor iedereen die graag een website of webshop wilt hebben, dit kan zijn voor je hobby maar ook voor je bedrijf. Zelfs als je al een website hebt maar niet tevreden bent over deze website en een nieuwe wilt maken is deze cursus geschikt. Ben je bijvoorbeeld hobbyfotograaf dan is deze cursus zeer geschikt omdat hobby’s meestal geen budgetten hebben om een website te laten maken. Door deze Cursus is het dus goedkoop en je krijgt er nog een professionele website voor terug.

Zou jij mij de cursus WordPress website maken aanbevelen?

Natuurlijk, anders zou ik er geen pagina over schrijven. Ik ken Ferdy al wat langer en heeft het ontzettend goed voor elkaar. Hij is vooral internationaal aan het groeien en heeft een mooi bedrijf opgebouwd met duizenden leden. Als je helemaal nooit met WordPress hebt gewerkt is deze cursus uitermate geschikt. Deze Video Cursus website maken met WordPress is absoluut geen miskoop! En heb je een vraag, dan reageert hij altijd (je kan natuurlijk ook hier in de helpdesk je vraag stellen).

Klik hier voor DIRECT toegang tot de cursus

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie