Laden…

Bol Masterclass Review! Lees HIER alles over deze cursus.

Bol Masterclass Review! Ontzettend veel mensen zijn dagelijks op zoek naar leuke manieren om online wat geld bij te verdienen. Als ik bij Ubersuggest de zoekwoorden “Online Geld verdienen” intik, zie ik dat duizenden mensen in Nederland per maand hierop zoeken in Google. En als ik de Bol Masterclass intik, dan zie ik dat 2400 mensen hier maandelijks naar op zoek zijn. Dit zegt toch wat over deze cursus. In een ander artikel had ik je al uitgelegd of je geld kan verdienen met een eigen WordPress website. Op deze pagina ga ik het hebben over de cursus van Bol Masterclass. Veel lees plezier….

Bol masterclass reviewBol Masterclass Review!

Dat je op deze pagina terecht bent gekomen betekent waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een goede review over de Bol Masterclass van Jia Ruan. Op deze website praat ik eigenlijk alleen over WordPress maar voor deze cursus wil ik even een uitzondering maken omdat er zoveel spam is op het internet. Vaak zijn er websites die jou gouden bergen beloven maar deze sites willen eigenlijk alleen maar jouw geld. (Tuin dus niet overal in)

De cursus Bol Masterclass is gemaakt door Jia Ruan en het doel van deze cursus is natuurlijk dat hij er zelf mee verdient maar dat jij ook geld gaat verdienen. Dit zijn natuurlijk ook gouden bergen die hij belooft maar ik goed ga zoeken op internet vind ik eigenlijk niks negatiefs over deze cursus. Dus hoog tijd om zelf aan de slag te gaan met deze cursus. Ik ben erg kritisch maar hieronder mijn review over deze cursus.

TIP VAN SITETALK.NL
GELD VERDIENEN MET BOL.COM? 
Start vandaag nog met de Cursus Bol Masterclass, gegarandeerd succesvol ondernemen met behulp van Bol.Com !
JA DAT WIL IK OOK! >>

Wat is de Bol Masterclass cursus?

Allereerst: De Bol masterclass is geen snel rijk worden programma, je moet er echt wel wat voor doen als je net als Jia Ruan ook geld wilt verdienen.

Als je gaat starten met de Bol Masterclass ga je leren hoe je via Bol.com op een winstgevende manier producten verkoopt. In deze training leer je alle stappen hoe je dit doet, van winstgevend product uitzoeken op Chinese website’s tot het voor een veel hogere prijs verkopen op Bol.com.

Deze vorm van geld verdienen wordt ook wel e-commerce genoemd, maar ook een eigen webshop beginnen is e-commerce waarom dan alleen maar verkopen op Bol.com? Allereerst Bol.com is de grootste webshop van Nederland met maandelijks miljoenen bezoekers (op drukke dagen sturen ze gemiddeld 11 pakketjes per seconden) . Dit betekent dat als jou product hierop zou staan dat je automatisch veel bezoekers krijgt. Bij een eigen webshop moet je dit nog allemaal op bouwen of moet je tien duizenden euro’s investeren in Marketing. Daarnaast kan Bol.com ook nog alle transporten doen en alle retouren. Dit schilt je natuurlijk enorm veel tijd en geld.

Dit is precies wat je gaat leren met de Cursus van Bol Masterclass, profiteer van het succes van Bol.com.


GELD VERDIENEN MET BOL.COM? 

Start vandaag nog met de Cursus Bol Masterclass, gegarandeerd succesvol ondernemen met behulp van Bol.Com !
JA DAT WIL IK OOK! >>

Wat is mijn persoonlijke mening van de Bol Masterclass.

Ik ben enorm positief over deze cursus, het is makkelijk te volgen en ontzettend leuk. Als ik het niks vind zou ik echt een Bol Masterclass Review schrijven, maar ik ben zo positief over deze cursus dat ik wat moest schrijven op mijn website. (Er is al te genoeg spam online)

Je kan natuurlijk zelf ook even gaan kijken op de website, de cursus gaan volgen en kijken of het wat is, maar de prijs is best wel hoog. Je hebt gelukkig de keuze om uit twee betalingsmogelijkheden te kiezen. Het is mogelijk om in één keer betalen maar ook in 5 termijnen.

Maar ondanks dat de prijs zo ontzettend hoog is is het nu de vraag of het deze prijs ook waard is. Als ik alleen al kijk naar het werk wat Jia verricht heeft om deze cursus te maken en het zo compleet mogelijk te maken. Hierdoor bespaar jij ontzettend veel tijd want je hoeft door deze cursus niet alles zelf uit te pluizen.

Daarnaast bevat de cursus nog enorm veel hulpmiddelen waardoor het bijna niet anders kan dat het je gaat lukken. De cursus is uitgebreid met scripts, groepscoaching en word je lid van de community genaamd “The Tribe” hier ontmoet alle deelnemers die allemaal de cursus hebben gevolgd de ene succesvol de andere misschien wat minder maar heel veel mensen zijn hier enorm actief. ( je kan heel veel leren van The Tribe.)

Het is bedoeling dat je geld gaat verdienen aan het eind van deze cursus. Zelf ben ik wel in het bezit van de cursus maar ben ik nog niet van start gegaan met inkopen van producten en deze weer verkopen op Bol.com. Maar als ik op The Tribe kijk zijn heel veel mensen succesvol zijn door deze cursus. Dus is het deze prijs waard? Absoluut! Als je het goed doet verdien je het toch weer terug. Een opleiding op school kost ook geld en je krijgt er waarschijnlijk een mooie baan voor terug. Dit geld ook voor deze cursus maar dan even wat sneller en je hoeft niet voor een baas te werken.

Hieronder nog wat reviews van mensen die ook lid zijn: 

Bol masterclass review

TIP VAN SITETALK.NL
GELD VERDIENEN MET BOL MASTERCLASS? 
Start vandaag nog met de Cursus Bol Masterclass, gegarandeerd succesvol ondernemen met behulp van Bol.Com !
JA DAT WIL IK OOK! >>

Bol Masterclass scam? Is het oplichting?

Nu de grote vraag is Bol Masterclass scam? Nou als je mijn bericht hierboven gelezen hebt dan kan je goed lezen dat ik erg positief ben over deze cursus. Ik kan me wel voorstellen dat als je voor het eerst op de website komt van Bol Masterclass dat je gelijk denkt dat dit een Hoax of een scam is. En er zijn zeker mensen die denken dat ze snel rijk worden, beginnen aan deze cursus, maar geen inzet hebben om ondernemer te worden dat hun zeggen dat het scam is. Dat snap ik ook want deze cursus is echt niet voor iedereen. De cursus is voor mensen die willen en de juiste instelling hebben om ondernemer te worden. Maar scam of oplichting is het echt niet.

bol masterclass scam

Hoe ziet de cursus Bol Masterclass eruit?

Als je eenmaal begint aan deze cursus kan je starten met een aantal modules, hieronder uitgelegd waar elke module overgaat.

Module 1: Welcome To the winning team.

Dit eerste gedeelte gaat over de mindset van een top ondernemer. Dit is een erg belangrijk onderdeel want zonder een goede mindset kom je er niet. Ook buiten deze cursus zal deze positieve mindset je veel op leveren.

Onderdelen: 

 • De weg naar Succes.
 • Het voertuig naar vrijheid.
 • The new paradigm.
 • 100k mindset.
 • quest Unlocked.

Module 2: Ground Zero.

Hier ga je leren hoe je goed vanuit het niet van start kunt gaan.

Onderdelen: 

 • E-Commerce 101
 • Het businessmodel
 • De platformen
 • Gebruik maken van Bol.com

Module 3: The goldmine.

Hier ga je leren hoe je Bol.com voor jou kan laten gaan werken. De basis heb je op dit moment al geleerd. Het is nu tijd om echt te gaan beginnen.

 • Het geschikte product.
 • Listings op Bol.com
 • De optimale Listing.
 • The ultimate Research

Module 4: Artificial intelligence.

Onderdelen:

 • DNA voor succes.
 • Data verzamelen
 • De juiste leverancier.
 • The golden Calculator.

Module 5: Showtime

Nu is het tijd voor de echte stappen, je kunt nu beginnen met geld verdienen. Hier ga je je meer verdiepen in verstandig investeren en verkopen.

Onderdelen:

 • De investering maken.
 • Product online zetten.
 • Logistiek via Bol.com

Module 6: Monk like patience.

Geduld hebben. Als je eenmaal een product hebt besteld in china kan het soms maanden duren voordat je het binnen heb. Dit kan natuurlijk enorm zuur zijn  want je hebt natuurlijk ook een investering gedaan. Maar als het eenmaal binnen is kan de pret beginnen!.

Module 7: The Next Apple.

Met deze stap ga je meer in de richting van een expert niveau. Je gaat kijken naar volgende investeringen en nieuwe kansen.

Onderdelen: 

 • De basis van Private labels.
 • Jouw merk Creëren.
 • Merk registratie.
 • De omschakeling.

Module 8: 10 Time.

Opschalen!! Het laastste onderdeel van de Bol Masterclass is opschalen je business laten groeien. Hoe besteed je dingen uit  en hoe je aan de lopende ban passief inkomen genereert.

 • 7 Figure Mindset
 • 10x Finances
 • Traffic
 • Forwarding Service
 • Bouw je dreamteam

Dit zijn alle modules, je gaat echt alles leren hoe je je eigen e-commerce moet starten en moet uitbreiden. Daarnaast ben je natuurlijk ook nog lid van de Community The Tribe en kan je van andere leden ook nog veel leren. Ook kan je hier natuurlijk zelf je ervaring opzetten en vragen stellen. Dit uiteraard snel beantwoord worden.

TIP VAN SITETALK.NL
GELD VERDIENEN MET BOL MASTERCLASS? 
Start vandaag nog met de Cursus Bol Masterclass, gegarandeerd succesvol ondernemen met behulp van Bol.Com !
JA DAT WIL IK OOK! >>

Voor wie is deze cursus.

Dat je op deze pagina terecht bent gekomen betekent dat je al interesse hebt in de cursus maar nog twijfelt om eraan te beginnen. De cursus is echt voor iedereen die maar een beetje een ondernemer spirit heeft. Iedereen die geld wil verdienen en graag voor zich zelf wilt beginnen kan deze cursus volgen. Let wel op alleen de mensen die doorzetten kunnen hier uiteindelijk geld mee verdienen. Het is ook geen snel geld verdien methode maar echt een cursus die je leert ondernemen en natuurlijk hoe je geld kan verdienen met Bol.com. Daarnaast heeft de cursus ook nog een pittige prijs (wat het waard is) en moet je nog investeren in een product, hoeveel dit kost ligt aan het product wat je kiest om te verkopen op Bol.com. Als je sokken gaat verkopen is dit natuurlijk een stuk goedkoper dan als je stofzuigers wilt gaan inkopen en verkopen. Dus wat hebt je nodig?

 • Ondernemingsspirit.
 • Doorzettingsvermogen.
 • En een goed budget voor de cursus en de inkoop van producten.

Heb je dit allemaal dan zit je wel goed en ga je beginnen kort goed geld verdienen en een mooie onderneming opbouwen.

Tot slot.

Tot zover deze Bol Masterclass review. Is het een aanrader? Absoluut. Als je de juiste instelling hebt kan je zeker een mooie business voor jezelf op zetten. De cursus heb ik wel in mijn bezit, ik heb alle modules gevolgd maar ik kan je zeggen dat ik nog niet gestart ben. Waarschijnlijk ga ik pas in 2020 beginnen met het theorie omzetten in praktijk. Ik kan je dus echt niet zeggen of ik er geld mee verdien maar ik weet wel zeker dat andere mensen dit wel doen. Er staan bewijzen genoeg op The Tribe.

Natuurlijk is het een pittige investering maar als je echt wilt gaan ondernemen moet je het wel goed doen. En de cursus Bol Masterclass is het dubbel en dwars waard.

recensies-bolmasterclassreview

Bekijk ook eens deze video:

Bedankt voor het lezen van mijn bol masterclass Jia ervaringen. Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

Deel dit bericht:

Geef een reactie